به گزارش پایگاه خبری حیات،حجت الاسلام والمسلمین هادی عسگری در نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه گفت: امر به معروف و نهی از منکر از جمله دستورات الهی است که شارع مقدس از آن به عنوان راهکاری بسیار مطلوب و راهگشا در جهت سلامت و پاکی هرچه بیشتر در جامعه اسلامی یاد میکند.
مدیرکل بنیاد کرمانشاه بیان کرد: هر فرد در جامعه اسلامی باید منشأ خیر و صلاح در جامعه باشد. خیرخواهی و دلسوزی برای دیگران از جمله ویژگیهای بسیار مهمی است که در فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر نهفته است و آمران به معروف و ناهیان از منکر به دنبال آن هستند که جامعه را از هرگونه ناپاکی پاک کرده و خصائص زیبا را در جامعه اسلامی ترویج کنند.
حجتالاسلام عسگری در ادامه مسئولیتپذیری را از مهمترین معروفات هر دستگاهی عنوان کرد و افزود: مسئولیتپذیری مهمترین ویژگی هر کارمند در رفع مشکلات اربابرجوع است.
وی سپس با برشمردن برخی از ویژگیهای کارمندان خدوم همچون وظیفهشناسی، صداقت در رفتار و گفتار، تکریم اربابرجوع، نظم در کار، عدالت و انصاف، داشتن وجدان کاری، آرامش درونی، دریافت حقوق حلال، احساس رضایت اربابرجوع و حفظ و احتیاط در مصرف بیتالمال، حفظ اسرار شغلی و انتقادپذیری، این مصادیق را از جمله خصائص کارگزاران دولت در تراز اسلامی و کارکنانی دانست که بر اساس این معروفات به انجام وظیفه میپردازند.
حجتالاسلام عسگری با بیان این مطلب که اگر امروز شهدا در بین ما بودند به یقین به همه این نکات زیبا و فرائض الهی عمل میکردند، تأکید کرد: هر نهاد و دستگاهی معروفات خاص خود را دارد و همکاران باید مهمترین معروفات بنیاد را احصاء و زمینه انجام آن را در بنیاد فراهم کنند.
افراد در جامعه اسلامی باید منشاء خیر باشند
حیات: مدیرکل بنیاد کرمانشاه بیان کرد: هر فرد در جامعه اسلامی باید منشأ خیر و صلاح در جامعه باشد. خیرخواهی و دلسوزی برای دیگران از جمله ویژگیهای بسیار مهمی است که در فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر نهفته است.